Bel snel

085 080 5446 (Zakelijk)

Sinterklaas en Roetveegpiet op bezoek in Nederland.

Nog maar nachtjes slapen...

en het is weer Sinterklaas!

Direct reserveren

Over ons

Al meer dan 8 jaar is Sinterklaas Huren Nederland actief in het verhuren van Sinterklazen en Roetveegpieten voor particuliere bezoeken en zakelijke bezoeken in heel Nederland.

Meerdere teams bestaande uit enthousiaste spelers zorgen er ieder jaar opnieuw weer voor dat meerdere gezinnen in heel Nederland optimaal van het Sinterklaasfeest kunnen genieten met een uniek bezoek van Sinterklaas samen met de altijd vriendelijke en vrolijke Roetveegpieten.

Ieder jaar opnieuw maken wij er weer een fantastisch feest van vol met cadeautjes, liedjes, dansjes, snoepgoed, stukjes voorlezen uit het boek en op de foto met Sinterklaas…

Een bezoek van de echte TV-Sinterklaas (hulp Sinterklaas) aan huis samen met de altijd vriendelijke en vrolijke Roetveegpieten staat garant voor een onvergetelijk feest! Sinterklaas Huren Nederland heeft goed verzorgde Sinten en Pieten die altijd ruim voldoende lekkernijen en ander lekkers bij zich hebben.

Naast het schitterende uiterlijk en het kindvriendelijke karakter van onze spelers kunt u bij Sinterklaas Huren Nederland uitgaan van de professionaliteit die wij eisen van onze spelers. Tevens zijn onze spelers rook en alcohol vrij.

Nu bellen (Zakelijk)