Bel snel

0183 - 123 456 7 (Zakelijk)

Sinterklaas en Roetveegpiet op bezoek in Nederland.

Nog maar nachtjes slapen...

en het is weer Sinterklaas!

Direct reserveren

Sinterklaas Centrale Nederland

Sinterklaas Centrale Nederland? Het zal niet lang meer duren en dan is het weer zo ver. De goedheilig man maakt zijn entree in Nederland en zo ook in Nederland. Ieder jaar weer een vrolijk, kleurrijk feest voor zowel jong en oud. Een leuke en zeker ook spannende dag vol lekkernijen en cadeaus. Ook dit jaar wordt het zeker weer een heus feest! Sinterklaas Centrale Nederland is dan ook dit jaar weer veelzijdig inzetbaar om het feest compleet te maken met een bezoek van de goedheiligman zelf.

Een bezoek van de echte TV-Sinterklaas (hulp Sinterklaas) aan huis samen met de altijd vriendelijke en vrolijke Roetveegpieten staat garant voor een onvergetelijk feest! Sinterklaas Centrale Nederland heeft goed verzorgde Sinten en Pieten die altijd ruim voldoende lekkernijen en ander lekkers bij zich hebben.

Naast het schitterende uiterlijk en het kindvriendelijke karakter van onze spelers kunt u bij Sinterklaas Huren Nederland uitgaan van de professionaliteit die wij eisen van onze spelers. Tevens zijn onze spelers rook en alcohol vrij.

Sinterklaas Centrale Nederland brengt al een bezoek voor slechts € 85,-

Bij de Sinterklaas Centrale Nederland kunt u voor slechts € 85,- een goed uitziende TV-Sinterklaas (hulp Sinterklaas) met twee goed geklede Roetveegpieten huren voor particuliere bezoeken van 15 á 20 minuten. Onze Sinterklaas en Roetveegpieten komen bij u langs en doen er alles aan het uw kinderen naar hun zin te maken. Denk bijvoorbeeld aan het samen zingen van liedjes, het dansen met de kinderen of een stukje voorlezen uit het grote boek en samen cadeautjes uitpakken, vrijwel alles is mogelijk!

Per bezoek kunnen wij ongeveer 3 tot 4 kinderen bij Sinterklaas roepen.

Voor particuliere bezoeken zijn wij beschikbaar op zaterdag 3 december, zondag 4 december en maandag 5 december.

Sinterklaas Centrale Nederland Zakelijk

Wij zijn uiteraard ook inzetbaar voor zakelijke bezoeken. Denk daarbij aan het uitdelen van cadeaus aan uw medewerkers, of het kennis laten maken van expats met de Nederlandse cultuur of misschien toch liever een groot Sinterklaasfeest voor de kinderen van uw personeel? U kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. Voor een zakelijk bezoek willen wij u vragen een vrijblijvende offerte op te vragen.

Voor zakelijk bezoeken zijn wij buiten dezelfde dagen als particuliere bezoeken op aanvraag ook beschikbaar op andere dagen.

Reserveer direct

Sinterklaas Centrale Nederland: Wees er snel bij en reserveer direct want vol=vol!

Direct reserveren

Tot snel! Groetjes,
Sinterklaas

Volgen u en uw gezin thuis ook het Sinterklaasjournaal? Blijf op de hoogte en bezoek de website!

Nu bellen (Zakelijk)